Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut, în sfârșit, pasul cel mare îl relația lor. Cei doi s-au mutat împreună și sunt mai fericiți ca niciodată. 

După mai bine de un an în care au făcut naveta București - Chișinău pentru a fi împreună, Cleopatra și Edward și-au dus relația la nivelul următor și s-au mutat în aceeași casă. Cei doi au avut o relație la distanță până acum, pentru că artista era încă la liceu și trebuia să își finalizeze studiile. Odată ce a terminat clasa a 12-a, Cleopatra și-a făcut bagajele și s-a mutat împreună cu logodnicul ei. ”Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a transmis Cleo, prin intermediul contului ei de Instagram. 

Declarația perfectă nu exi... Ce a răspuns Edward Sanda când a fost întrebat ce înseamnă Cleopatra pentru el?

Cleopatra și Edward au o relație de mai bine de un an, iar el a cerut-o deja de soție. Și-au dat seama rapid că sunt suflete-pereche și că nu pot trăi unul fără celălalt, așa că Edward a pus un inel pe degetul iubitei sale. Următorul pas ar fi căsătoria, care va avea loc, cel mai probabil, în cursul acestui an. Cei doi îndrăgostiți au declarat că va fi un eveniment restrâns și că vor avea alături doar familia și prietenii. Plănuiesc să facă doar cununia, deocamdată, urmând ca petrecerea de nuntă să aibă loc ulterior.