În timp ce fanii lor speculau că au făcut deja în secret pasul cel mare, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că se căsătoresc weekend-ul acesta. Cei doi au profitat de melodia pe care au lansat-o împreună, pentru a le da fanilor lor marea veste. 

După ce au tot dat indicii în ultimele luni cu privire la faptul că se căsătoresc, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au anunțat oficial data nunții. Ziua cea mare este sâmbătă, pe 14 august, iar anunțul a fost făcut chiar de către viitoarea mireasă, pe contul ei de Instagram. Cleopatra și logodnicul ei au lansat ieri o piesă împreună, care sună ca o promisiune că se vor iubi până la sfârșitul vieții. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă în videoclip, iar fanii ei au putut vedea un sneak peek din ziua cea mare. 

Happily ever after! Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat ”Cel puțin o veșnicie”

Cei doi îndrăgostiți au declarat că nunta va fi una restrânsă, vor avea alături doar familia și prietenii apropiați și nu vor respecta tradițiile, ci va fi o ceremonie simplă. Cleopatra a menționat că nu va lua numele de familie al soțului ei, pentru că amândoi sunt artiști și au o identitate cu care fanii îi cunosc deja.