Carla's Dreams a lansat albumul NGOC cu un mega-concert susținut la Arenele Romane, sâmbătă, când a dat drumul şi la primul single: "Acele", al cărui videoclip a depăşit jumătate de milion de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 24 de ore.

VIDEOCLIP NOU: Carla's Dreams - Acele

Băieții de la Carla's Dreams şi-au făcut încălzirea pentru Forza ZU cu un spectacol cum numai ei ştiu să facă! Şi le-au fost alături Delia, Antonia sau Loredana, dar şi Nicoleta Nucă, Yanka sau Vanotek, care au făcut încălzirea. Miile de oameni din public sigur nu regretă că au fost acolo! Pentru că au avut de toate: muzică live, emoție, nebunie, spectacol de lumini, dansatori super tari... Acum probabil e clar pentru toată lumea că băieții de la Carla's Dreams ne-au intrat definitiv sub piele!

Carla's Dreams și Antonia lansează o piesă împreună. Premiera live e marți, la ZU!

Dacă ai ratat concertul, stai la colț 5 minute! Dar numai după ce vezi cele mai mişto imagini surprinse la mega-evenimentul de la Arenele Romane de Miluță Flueraş, unul dintre cei mai tari fotografi de concert din România. Pentru mai multe poze BETON, mergi pe link-ul de la finalul articolului. Promitem noi că MERITĂ!

Zeci de fotografii BETON de la concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane găseşti şi AICI