Carla's Dreams a ajuns pe mâna poliției. Stai liniștit, nu a comis nicio infracțiune. Ministerul Afacerilor Interne a decis să ofere lămuriri cu privire la identitatea solistului. Postarea de pe Facebook a avut un succes nebun și a fost distribuită de peste 600 de ori.

VIDEOCLIP NOU: Carla's Dreams - Imperfect

După ce l-a ajutat pe Smiley să-și găsească buletinul, Poliția Română face precizări cu privire la cel mai fierbinte subiect al momentului, identitatea lui Carla's Dreams. ”Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla's Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual. Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană sunt date cu caracter personal, iar în România legea protejează dreptul la viața intimă. Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla's Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile... deci au identitate. Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect... bucurați-vă de muzica lor!” au scris cei de la MAI pe Facebook. Cool sau ce?!

Top 3 mistere ale lumii a fost actualizat: lista include Triunghiul Bermudelor, Atlantida si identitatea solistului Carla's Dreams!

În caz că n-ai aflat încă, niște jurnaliști ruși au făcut pe vitejii și s-au lăudat că l-au deconspirat pe solistul de la Carla's Dreams. Au publicat niște poze pe un site, iar de atunci internetul a luat foc. Noi n-o să ți-l arătăm niciodată fără machiaj, pentru că i-am lua tot farmecul. Dacă nu mai poți de curiozitate, poți să dai și tu un Google.