Denis Roabeș este unul dintre cei mai sensibili artiști de la noi. The Motans a reușit să își cucerească fanii cu fiecare piesă, dar drumul până la succesul de astăzi nu a fost mereu ușor.

Denis Roabeș s-a lăsat dezbrăcat de secrete și le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram cum a început contactul lui cu piața muncii. Până a ajunge pe scenă în fața a mii de oameni, Denis a încercat mai multe job-uri care, deși nu au fost potrivite pentru el, i-au oferit lecții de viață. 

”Primul meu job a fost on job de vară. La vârsta de 18 ani am lucrat la o fabrică de cărămidă. Am lucrat acolo fix o lună, iar după această experiență mi-am dat seama că banii nu se fac atât de ușor. La vârsta de 19 ani, fiind student, am aplicat la un job de noapte ca să pot să studiez ziua. Am avut colegi de la care am învățat foarte multe, am învățat foarte multă disciplină și, din nou, că banii nu se fac atât de ușor.

După 3 ani mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața mea, așa că mi-am dat demisiam mi-am luat și documentele de la facultate și am plecat din țară. Am locuit 3 ani de zile în Moscova unde am lucrat ca ospătar. După experiența de bucătar m-am angajat ca manager de vânzări. Mi-am dat seama de ce sunt pasionat cel mai mult: de muzică. Atunci asta o sa încep să fac”, a declarat artistul.

Ai aici interviul integral.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Motans (@themotans)