Dimineața noastră a început cum nu se putea mai bine. În studioul matinalilor Buzdu și Morar a fost invitați Theo Rose și Cabron. Cei doi nu au venit cu mâna goală, ci au cântat live piesa „Fructul interzis”, dar și un colaj cu cele mai tari piese semnate de Cabron. 

Theo Rose și Cabron au colaborat pentru prima dată și au lansat „Fructul interzis”. Piesa are succes pe Youtube, acolo unde se apropie cu pași repezi de doua milioane de vizualizări. Cei doi artiști și-au dorit demult să lucreze împreună. Theo Rose își imagina că mai are de bifat câțiva ani buni până când va înregistra alături de Cabron, în timp ce Cabron a așteptat mai bine de trei ani ca să aibă vocea lui Theo Rose pe această piesă

La cât de bine au început 2022, este clar că anul acesta artiștii au mulți ași în mânecă. Theo Rose se pregătește să lanseze la finalul lunii februarie o piesă alături de Andrei Bănuță. Cabron are multe surprize pentru fani, iar prima dintre ele va veni în perioada martie-aprilie, atunci când va lansa „Camera ta”, o piesă în colaborare cu Smiley și Spike. Pe lângă asta, Cabron se pregătește să lanseze și un album care va conține 20 de piese.

 
Theo Rose și Cabron live @ Morning ZU

Theo Rose și Cabron live @ Morning ZU

Publicată de ZU TV pe Marți, 25 ianuarie 2022