Jo este o explozie de energie, dar și de sinceritate. Relația artistei cu Juno a fost singura pe care a făcut-o publică, dar asta până acum. După ce a pus capăt idilei cu Juno, Jo a decis să vorbească sincer despre cel care i-a furat inima.

Jo și-a surprins fanii atunci când le-a dat vestea că ea și Juno nu mai formează un cuplu. Asta se întâmpla anul trecut, atunci când artista a recunoscut că lucrurile nu mai merg foarte bine între ei, dar că vor rămâne prieteni și asta s-a și întâmplat. Jo și Juno se intersectează frecvent pe partea personală și să nu uităm că ambii sunt părinții lui Simba, beagle-ul pe care Jo l-a primit cadou de la Juno de ziua ei.

Adio, dar... lucrez cu tine! JO, adevărul despre relația ei cu Juno. S-au despărțit sau nu?

Jo a fost recent invitată la o emisiune unde circumstanțele nu îi permiteau decât să fie sinceră. Artista a primit mai mult întrebări, printre care și provocarea de a spune cel puțin două nume de bărbați din showbiz-ul românesc care i-au făcut avansuri. Jo nu s-a ferit să ofere cele două nume și a vrut să precizeze faptul că nu i-a refuzat, ci doar că între ea și cei menționați nu a fost acea chimie pe care o căuta.

”N-a știut nimeni de asta. O să zic un nume de la începutul carierei mele, Uddi și Cuza de la Noaptea Târziu. Am ieșit de câteva ori, atât. Scuze, băieți! E mult spus că am avut ceva. Cu Uddi am ieșit imediat după show-ul de talente la care am participat împreună și cu Cuza tot pe atunci.”, a spus Jo.