Unul dintre cele mai așteptate momente ale anului a sosit. Rihanna a adus pe lume primul ei copil și atât ea, cât și iubitul ei, A$AP Rocky sunt în culmea fericirii.

Rihanna și A$AP Rocky nu putea fi mai fericiți de atât. Pe 13 mai, artista a adus pe lume un băiețel, potrivit tabloidelor de peste Ocean. Momentan, niciunul dintre ei nu a făcut nicio declarație, dar întreaga lume este cu ochii pe ei. Vestea a circulat cu viteza luminii și a ajuns și la Chris Brown. Deși relația lor a fost una tumultoasă, iar artista a fost desfigurată după ce rapperul a bătut-o, se pare că acel episod este de domeniul trecutului. Acum, Chris a ținut să îi transmită felicitări fostei sale partenere.

Lunile trecute, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Vogue, Riri a vorbit despre cât de mult a schimbat-o sarcina și cât de bine i-a priit această perioadă. Cei care au urmărit-o pe Rihanna intens de când a anunțat că este însărcinată, au observat un singur lucru: artistei i-au plăcut mai mult ca niciodată decupajele.

Peste tot pe unde a mers, iubita lui A$AP Rocky a purtat haine care i-au scos în evidență burtica de gravidă. Faptul că Rihanna a fost mereu un fashion icon nu mai este un secret pentru nimeni. Artista a avut mereu apariții studiate și a fost o sursă de inspirație pentru milioanele de fani care o urmăresc din toate colțurile lumii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)