Brad Pitt face ce face și este din nou în atenția fanilor. După scandalul cu fosta lui soție, actorul s-a dedicat în exclusivitate proiectelor cinematografice. Toate bune și frumoase, însă, acum, are o nouă pasiune.

În ultima vreme, Brad Pitt a colindat lumea-n lung și-n lat. Actorul joacă în filmul „Bullet train”, producție ce a avut premiera în mai multe orașe importante. Cei care au stat cu ochii pe Brad, sigur au observat că acesta are un stil inconfundabil. Deși ai fi tentat să zici că lucrează cu cei mai buni stiliști, ei bine, nu lor le revine meritul, ci chiar actorului.

Brad Pitt a anunțat demult că se retrage din actorie, dar lumea tot va mai auzi de el. Faimosul actor are un as în mânecă pe care abia acum l-a dezvăluit. Noua afacere l-a scos total din zona lui de confort, dar mizează foarte mult pe asta. Believe it or not, Brad Pitt se lansează în lumea fashion. Și nu oricum, ci în calitate de creator de modă.

Brad Pitt a primit semne de la Univers

Atunci când nu a fost pe platourile de filmare, Brad a stat și a petrecut timp în atelierul de creație. Actorul a lansat împreună cu o prietenă un brand de haine de lux, create în exclusivitate din cașmir. Colaboratoarea lui Brad este nimeni alta decât Sat Hari, iar proiectul lor se numește „God’s True Cashmere”. Fanii vor putea găsi articolele vestimentare în magazinele Selfridges.

„Totul a venit natural. Am visat că Brad stătea în fața mea și era îmbrăcat de un stilist. Era îmbrăcat din cap până în picioare în cașmir. Atunci mi-a spus că are nevoie de mai multe materiale precum cașmirul în viața lui. I-am povestit și lui visul, iar totul a fost extrem de bizar pentru că Brad chiar spuse unui stilist asta. Am crezut în semnele primite de la Univers și am început să punem bazele proiectului”, a spus Sat.

Brad Pitt a schimbat macazul. Fostul partener al Angelinei Jolie și-a deschis un nou business alături de o prietenă
Vogue