Billie Eilsih are pregătite multe suprize pentru fanii ei. Artista va lansa la începutul anului viitor un documentar care se anunță deja a fi unul uimitor.

Fanii vor avea ocazia să o descopere pe Billie așa cum este ea prin intermediul documentarului ”Billie Eilish: The World’s a little blurry”. Artista a vrut ca producția să urmărească ascensiunea ei în muzică și să se axeze mai mult pe carieră și mai puțin pe partea personală. Chiar și așa, Billie nu s-a putut abține să nu vorbească și despre câteva aspecte importante legate de viața din spatele reflectoarelor. 

Billie își propune să abțină permisul de conducere, mașina o are deja, iar ceea ce este foarte interesant este faptul că Billie încă mai doarme în același pat cu părinții ei. Detaliul a fost divulgat chiar de către artistă în trailer-ul documentarului: ”Acesta este patul părinților mei. Dorm aici pentru că îmi e frică de monștri din camera mea.”

”Billie Eilish: The World's a little blurry” va fi disponibil în cinematografe din februarie 2021. Pentru acest documentar, Apple TV a oferit suma de 25 de milioane de dolari.