Fanii lui Justin Bieber sunt în delir și pe bună dreptate! În urmă cu două luni, Biebs a fost nevoit să își anuleze toate concertele. Atunci, artistul s-a afișat în fața fanilor cu jumătate de față paralizată și a anunțat că suferă de sindromul Ramsay Hunt.

Better days are coming for Justin Bieber! După două luni în care a stat departe de fani și tot ceea ce iubește, Bieber a revenit pe scenă. Justin a semnat prezența la Festivalul Lucca din Italia și s-a simțit extrem de bine după ce s-a reconectat cu fanii. Artistul a recunoscut că i-au lipsit enorm aceste momente, dar a fost nevoit să pună sănătatea pe primul loc. Așa cum a spus și soția lui, Hailey, Bieber este pe drumul cel bun, iar primele semne de vindecare nu întârzie să apară.

„Vreau să vă mulțumesc că m-ați primit înapoi. Este prima dată când revin pe scenă și mă simt foarte bine. După cum bine știți, „Justice Tour” este despre egalitate și despre dreptate pentru toți. Nu contează cum arăți, ce greutate ai, ce etnie ai. Suntem toți la fel. Știm că rasismul este ceva greșit, la fel și diviziunea. Dar noi suntem aici pentru a schimba asta. Vreau să mulțumesc fiecăruia pentru că sunteți parte din acest turneu”, le-a transmis Justin celor prezenți la festival.

 

 

Cum se manifestă sindromul lui Justin Bieber

Sindromul Ramsay Hunt este ce care i-a paralizat lui Bieber jumătate de față. Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial ce se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată, scrie CNN.

„Este de la acest virus, care atacă nervul din ureche și nervii faciali și care a făcut ca fața mea să devină imobilă. După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe această parte a feței mele.

Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, a spus Bieber.

Bieber is back, baby! Justin a revenit pe scenă, la două luni după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt
Hepta