Una caldă, alta rece pentru Beyonce. Noul album al artistei, „Renaissance” a împărțit lumea în două tabere. Cei care ascultă pe repeat piesele și cei care iau la puricat fiecare vers. Mai nou, piesa „Heated” a stârnit un val de controverse, iar Bey trebuie neapărat să calmeze spiritele.

Beyonce nu a mai lansat un album nou de mai bine de șase ani. „Renaissance” a fost ca o gură de aer proaspăt pentru ea, dar și pentru fanii ei. Lansarea materialului nu a fost deloc lipsită de probleme. Prima dată, „Renaissance” a fost piratat și vândut în mii de exemplare în Franța. Apoi, Kelis a acuzat-o pe Beyonce de furt și nu are de gând să renunțe până când nu i se va face dreptate. Din păcate, astea nu-s singurele probleme de care are parte artista.

Piesa „Heated” a stârnit și ea un val de controverse în online, după ce versurile ei au fost analizate cu mare atenție. La un moment dat, Beyonce cântă: „Yadda yadda yah, yadda yaddah yah,yah/ Yadda yadda yadda, bom bom, kah kah/ Spazzin’ on that a–/ Spaz on that a–/ Fan me quick, girl, I need my glass.”

 

 

 

Beyonce, aceeași soartă ca Lizzo

Se pare că versurile fac referire la o afecțiune spastică. Avocatul specializat pe acest domeniu, Hannah Diviney a adresat o scrisoare deschisă celor de la The Guardian. Femeia și-a manifestat dezamăgirea față de abordarea lui Beyonce. „Mi se întâmplă foarte rar să rămân fără cuvinte. Nu am cuvinte în fața ignoranței. Asta simt acum.”

Mesajul Hannei vine la aproape șase săptămâni de când a luat în vizor și pe Lizzo. Se pare că și ea a folosite aceleiași cuvinte sensibile în versurile piesei „Grrrls”. Momentan, Beyonce a promis că va analiza situația și că va reveni cu o nouă versiune. În continuare, „Heated” poate fi ascultată pe platformele digitale exact așa cum a fost înregistrată.

Beyonce, gafă de proporții. Artista a fost obligată să schimbe versurile piesei „Heated”
Profimedia