După ce a lansat un album întreg, cu piese şi versuri care ne fac să credem că Beyonce a fost înşelată de Jay Z, şi a cântat despre "Becky With The Good Hair?" toată  lumea s-a declarat intrigată... cine e Becky?

Prima acuzație  s-a îndreptat către designerul Rachel Roy, care a şi postat un selfie cu un comentariu intrigant pe contul săui de Instagram. Cu textul "Good hair don't care" şi haştagul #nodramaqueens, Rachel Roy şi i-a pus în cap pe fanii lui Queen B.

Totul a durat mai puțin de 24 de ore, dar suficient pentru ca Rachel Roy să fie nevoită să-şi anuleze o serie de evenimente. Acum fanii lui Beyonce se îndreaptă spre altcineva.

Noua ipoteză e că Rita Ora ar fi de fapt Becky, iar acuzatorii vin şi cu serie de dovezi în sprijinul afirmațiilor. Între ele, o fotografie postată de Rita Ora pe Snapchat în care apare purtând un sutien cu lămâi, sugestiv pentru titlul albumului Lemonade, un lănțişor cu medalion cu litera J, precum şi mai multe fotografii, de la diverse evenimente în care cântăreața pare să fie tot în preajma lui Jay-Z şi să-i arunce priviri pline de subînțeles.

Un lucru e sigur. Beyonce vorbeşte despre infidelitate şi înşelat în toate cele 11 melodii, de pe noul album.