Drake face ce face și bifează reușită după reușită. Artistul pare că este abonat la toate recordurile posibile. După ce Nicki Minaj l-a dat de gol că este miliardar, la propriu, rapperul devine miliardar și la figurat. Iar asta pentru că cea mai recentă nominalizare primită înseamnă foarte mult pentru cariera sa.

Drake este unul dintre cei mai de succes rapperi din lume. În ceea ce-l privește, cifrele arată foarte bine. Și în conturi, dar și pe platformele de streaming. Drake are miliarde de vizualizări și poate spune că este cel mai bun în ceea ce face. Nu doar că este apreciat de milioane de fani, dar se pare că meritele lui încep să fie din ce în ce mai recunoscute.

Recent, rapperul a primit o nominalizare la care alții nici nu visează. Nu multă lume știe, dar Drake este unul dintre producătorii serialului „Euphoria”. Fix asta i-a adus nominalizarea la categoria „Best executive producer”. Pentru a pleca cu trofeul acasă, Drake trebuie să îi invingă pe Paul McCartney, Ringo Starr și Yoko Ono, cei care au produs „The Beatles: Get Back”. Să nu uităm nici de Selena Gomez, cu serialul „Only murders in the building”. By the way, Selena este prima femeie de origine latină care primește o astfel de nominalizare.

Better late than never! Drake a primit prima lui nominalizare la Premiile Emmy
Hepta

Drake a avut Covid

Rapperul avea planuri mari pentru perioada următoare, dar nu le va putea duce la capăt. Spunem „putea” pentru că Drake are COVID, iar asta înseamnă un singur lucru. Tot ce își planificase deja a fost amânat și a luat o pauză și de la urcatul pe scenă.

„Sunt efectiv devastat că trebuie să vă spun asta, dar am fost testat pozitiv pentru COVID. Show-ul „Young Money Reunion” programat pentru astă-seară va fi reprogramat cât mai curând. Vă voi anunța toate detaliile. Până atunci, sper ca toată lumea să fie în siguranță și sănătoasă. Îmi pare rău că vă dezamăgesc în weekend-ul pe care urma să-l petrecem împreună. În momentul în care voi fi testat negativ, voi urca pe scenă și voi da tot ce am (mai puțin COVID)”, a spus Drake.