Fanii seriei ”The Vampire Diaries” sunt în extaz. Nina Dobrev se întoarce pentru finalului ultimului sezon, din luna martie. Actrița a revenit la sentimente mai bune și a decis că serialul nu se poate încheia fără personajul-cheie Elena.

BETON! Selena Gomez se întoarce la seriale. Așa arată teaser-ul!

Actrița a dezamăgit pe toată lumea care o urmărea cu sufletul la gură în urmă cu doi ani, când a decis să se retragă din serial. Acum, are ocazia să se revanșeze. Peronajul Elena Gilbert va fi prezentă în ultimele secvențe ale serialului. Nina Dobrev a făcut anunțul pe Instagram, unde a postat o poză cu scenariul pe care l-a primit. Ea și-a asigurat fanii că nu e vorba despre o poză ”throwback” și că va reveni pentru ultimul sezon.

GALERIE FOTO: 7 staruri Disney care s-au transformat în bărbați extrem de HOT

Nina Dobrev s-a retras în 2015 și nu a fost prezentă în ultimele două sezoane din serial. A explicat atunci că nu vrea ca lumea să o identifice numai după rolul din ”The Vampire Diaries” și că are și alte proiecte în desfășurare. Producătorii i-au lăsat ușa deschisă și au asigurat-o că se poate întoarce oricând. Regizorul a declarat că e foarte fericit că Nina va fi prezentă în finalul serialului, așa cum și-a dorit dintotdeauna.

I know it’s Thursday, but this is not a TBT. #BackOnSet #TVDForever

O fotografie postată de Nina Dobrev (@ninadobrev) pe