În ultima perioadă, Selena Gomez și-a cultivat mai mult ca niciodată pasiunile. Vedeta a arătat tuturor că nu se pricepe doar la muzică și actorie, ci și la bucătărie. În pandemie, Selena a dat startul unui cooking show spectaculos și se pare că nu a epuizat, încă, rețetarul.

Selena Gomez nu stă degeaba deloc. După ce şi-a lansat o linie proprie de produse cosmetice, artista trece la cratiţă, la propriu! Sel a filmat un nou sezon pentru show-ul de cooking a cărui gazdă este şi şi-a făcut fanii curioşi cu un teaser. „Selena + Chef” a ajuns deja la sezonul trei care se anunță a fi și cel mai interesant de până acum.

Pe lângă rețetele ușor de preparat, Selena i-a dus pe invitații ei într-un loc special. Dacă în pandemie gătea prin videocall la ea acasă, de data asta, regulile s-au schimbat. Noul sezon îi poartă pe toți înt-o aventură spectaculoasă. Unde mai pui că totul se va găti în casa de pe plajă unde s-a filmat Hannah Montana?!

 

 

Selena Gomez și-a dorit mereu să devină bucătar

Toată lumea o știe pe Selena Gomez ca fiind o actriță, dar și o artistă excepțională. Sel a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul de acum și nu regretă nicio alegere făcută. De multe ori, artista s-a confruntat cu depresie, cu momente de panică, dar a reușit să le depășească pe toate. Viața de persoană publică nu este deloc una ușoară, iar Selena a subliniat asta ori de câte ori a avut ocazia.

Selena nici nu visa că va ajunge, vreodată, în punctul în care este acum. Are o carieră fulminantă, iar de mai bine de un an se poate numi și business woman. Totuși, dacă destinul nu era atât de darnic cu ea, Selena ar fi avut o variantă de rezervă. În cazul în care nu era celebră și nu o cunoștea toată lumea, vedeta și-ar fi dorit să fie bucătar.

Oricât de straniu ar suna asta, este cât se poate de plauzibil, mai ales că, în pandemie, a și lansat un show în această zonă. „Selena + Chef” era un reality pe care Selena îl filma la ea acasă și în care pregătea rețete cu ajutorul unei chefi cunoscuți la nivel mondial. Aceștia o ghidau pe Selena prin Zoom, iar rezultatele nu au fost deloc unele rele. Dacă vrei să vezi cum se descurca artista la acest capitol, poți intra pe HBO Max.

 

Best of both worlds. Selena Gomez a filmat show-ul ei culinar în celebra casă din „Hannah Montana”
Hepta