Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, un model internațional de succes și pare că are o viață perfectă, dar puțini știu că suferă de o boală chinuitoare. Vorbim despre Bella Hadid, care a avut curajul să le arate celor care o urmăresc pe Instagram cum arată viața ei, dincolo de aspectul flawless.

Sora lui Gigi Hadid suferă de Lyme, o afecțiune auto-imună, cu care au fost diagnosticați și mama și fratele ei. Chiar dacă a fost întotdeauna discretă cu privire la starea ei de sănătate, Bella mai postează, din când în când, pe Stories imagini care arată eforturile pe care le face pentru a ține sub control boala. Recent, modelul a postat câteva imagini în care apare cu perfuzii în mâini și a transmis că orice ar face, trebuie să își facă timp pentru a urma tratamentul prescris de medic. 

Nu este prima dată când Bella a vorbit despre afecțiunea ei. În 2016, modelul a fost speaker la un eveniment dedicat conștientizării afecțiunii și a povestit cum i-a schimbat viața faptul că suferă de Lyme. Bella a fost nevoită să renunțe la școală și să fie educată acasă și, tot din cauza diagnosticului, a renunțat și la cel mai mare vis al său: acela de a participa la curse de călărie și de a face performanță din asta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)