În ultima vreme, au existat din ce în ce mai multe zvonuri cu privire la o posibilă revenire a lui Rege Jean Page pe platourile de la filmare de la „Bridgerton”. Actorul a simțit nevoia ca fanii să știe adevărul din partea lui, așa că a ieșit cu primele declarații.

Rege Jean Page a postat o imagine alături de colegul lui, Jonathan Bailey, iar de aici până la un întreg val de reacții a mai fost un sigur pas. Multă lume a crezut că actor se va întoarce în sânul familiei din „Bridgerton”, dar se pare că realitatea este alta. „Nu mă voi întoarce în serial, deși ziarele asta susțin. Pur și simplu ne-am distrat amândoi în Milano”, a scris Rege Jean Page pe Instagram.

Regé-Jean Page a ales să nu mai continue povestea alături de colegii lui, iar plecarea sa a fost anunțată anul trecut, printr-o postare pe Instagram. „Toți ochii vor fi ațintiți asupra lordului Anthony Bridgerton, care trebuie să își găsească o soție. Din păcate, îi vom spune adio lui Rege-Jean Page, care l-a interpretat triumfător pe Ducele de Hastings. Îi vom simți cu siguranță lipsa lui Simon pe micile ecrane, dar el mereu va rămâne parte din familia Bridgerton”.

Pe lângă faptul că a dat cu piciorul unui rol destul de important, Regé-Jean Page a pierdut și o căruță de bani. Actorul primea 50.000 de dolari pentru fiecare episod, iar cei din producție au încercat să-l convingă să rămână lângă ei, dar fără succes. 

„Bridgerton” a stabilit un record de vizionări atunci când a fost urcat pe platformă și a fost vizionat de 63 de milioane de oameni în prima lună. Unde mai pui că a fost în Top 10 cele mai vizionate, în 83 de țări din lume?!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)