Gigi Hadid nu mai are nevoie de nicio prezentare. Modelul este cunoscut în lumea întreagă, iar numele ei este pe lista de preferate ale celor mai mari case de modă. Recent, fanii iubitei lui Zayn au avut parte de o surpriză când pe TikTok a ajuns un fragment din prima ei audiție pentru Victoria's Secret.

Cei mai mari designeri se bat, la figurat pentru ca Gigi Hadid să defileze purtând creațiile lor. Gi face parte din gang-ul noilor modele care fac ravagii la nivel mondial, alături de sora ei, Bella Hadid, de Kendall Jenner și de soția lui Justin Bieber, Hailey. Gigi Hadid are peste 67 de milioane de urmăritori pe Instagram, la care se adaugă și alte milioane in real life.

#DatingHistory. Cine sunt foștii parteneri ai lui Gigi Hadid? Pariu că nu știai de ei!

TikTok-ul încă este o sursă nesecată de momente uimitoare, iar unul dintre ele este și cel al audiției lui Gigi pentru Victoria's Secret. Înainte de a fi anulate în 2018, defilările Victoria erau unele dintre cele mai grandioase din întreaga lume a modei, așa că nu este de mirare că Gi și-a dorit un loc în echipa de îngerași. Prima audiție a modelului a avut loc în 2015 și de abia acum a apărut pe TikTok. În videoclipul de câteva secunde fanii lui Gi au putut observa cum aceasta a defilat cu încredere, așa că juraților nu le-a luat prea mult timp să spună ”te vrem în echipa noastră”.

 

@vsfs_angels

Follow my back up @vsfs_angelsbackup and personal @sophiemfarlane 💗#Victoriassecretfashionshow #vsfashionshow #gigihadid #vsfs #victoriassecret

♬ confident - favsoundds