Delia știe cum să se relaxeze, chiar dacă este pandemie. Artista a bifat câteva locații interesante și, chiar dacă nu a fost la capătul lumii așa cum era obișnuită, s-a distrat de minune și mai aproape de casă.

În ultima perioadă, artistele de la noi au făcut o pasiune pentru Spania și pentru Madrid. După ce Lidia a fost în Madrid cu stilista ei, Anda Crăpătureanu, a venit și timpul Deliei să plece în vacanță în aceeași locație. Artista și-a luat soțul și în tot timpul în care au stat plecați au vizitat și au mers la pas prin Spania, asigurându-se că își fac amintiri frumoase, dar și content pentru Instagramul de travel @delianomad.

Off she goes. Delia a plecat din nou în vacanță. A ales aceeași destinație ca Lidia Buble

Întoarsă în țară după mica escapadă, Delia a fost luată prin surprindere de o durere de spate care îi cauzează disconfort la orice mișcare. Artista a ținut să împărtășească asta cu fanii ei de pe Instagram.

”Nu înțeleg cum este posibil să ți se pună un junghi intercostal. Simt că am un cuțit în spate efectiv, doar prin faptul că am respirat și am ridicat umerii puțin. Am făcut o mișcare, atât, ținând cont că fac mișcare în continuu, urc, cobor, urc kilometri și n-am nimic niciodată. Dar cu o singură respirație am reușit să fac o întindere. Mor, mă ține spatele de nu mai pot!”, a spus artista pe stories.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delianomad)