Anul acesta se continuă tradiția din 2020, iar din ce în ce mai multe vedete aleg să își anunțe sarcinile pe Instagram. După Ellie Goulding și Halsey, o altă prezență cunoscută în online le-a dat vestea cea mare urmăritorilor.

Jason Derulo a interpretat multe roluri pe TikTok, dar de departe acesta va fi cel mai mare rol din viața lui. Artistul și iubita lui, Jena Frumes vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut de Jena pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat o imagine cu burtica de gravidă alături de descrierea ”Mom & dad”. 

Jason și Jena s-au cunoscut înainte de izolare, la o sală de sport pe care o frecventau împreună. Pandemia i-a prins pe cei doi împreună, așa că s-au apucat serios de TikTok, iar videoclipurile lor strângeau milioane de vizualizări. Jason și Jena se potrivesc de minune și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar faptul că amândoi sunt născuți pe 21 septembrie este un semn.

Jena Frumes este model și este cunoscută datorită aparițiilor din show-ul ”Wild ‘N Out”. Modelul are origini africane, franceze și americane și a studiat la North Carolina Central University. Părinții ei au fost destul de rezervați în ceea ce privește cariera ei, dar până la urmă s-au acomodat cu ideea și acum se bucură de celebritatea fiicei lor. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)