Enrique Iglesias și iubita sa Anna Kournikova au devenit părinți în secret la sfârșitul anului trecut și abia acum au publicat primele fotografii cu gemenii Nicholas și Lucy. Copiii au venit pe lume în Miami, Florida, puțin înainte de Crăciun.

Fanii celor doi erau nerăbdători să vadă primele fotografii, mai ales că presa a tot scris în ultima vreme că Enrique a ridicat un zid înalt de 5 metri în jurul casei pentru a-i ține pe cei mici departe de ochii curioșilor, iar iubita sa, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova a reușit să-și țină sarcina la secret până în ultimul moment.

RECOMANDARE ZUTV.RO | Piesa latino pentru care vei face o OBSESIE în 2018. E mai tare decât "Despacito"!

Acum, fiecare s-a fotografiat alături de câte un copil și au urcat imaginile simultan pe Instagram, alături de același comentariu: ”My Sunshine” (”Raza mea de soare”).

 

 

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează un cuplu din 2001, atunci când s-au cunoscut la filmările unuia dintre videoclipurile cântărețului, "Escape". De atunci au fost de nedespărțit, însă chiar și așa, Enrique nu i-a prezentat-o niciodată până acum tatălui său, Julio Iglesias.