La doar câteva zile distanță de la vestea că Radio ZU este din nou radioul NUMĂRUL 1 în Bucureşti, ne-am dat din nou în petic!

Cel mai mare concert din România, Forza ZU, consumat sâmbătă seară în Bucureşti, a ridicat iar o ştachetă greu de egalat.

Cifrele de audiență sunt amețitoare pe toate platformele pe care vi le-am pus la dispoziție: radio, TV, Online şi, evident, acolo, în Piața Constituției.

Mulțumim celor 110.000 de oameni care au venit în Piața Constituției. Numărul este oficial, confirmat de autorități! Top that, please!

ZU TV a fost singurul post care a dus lupta pentru audiență cu principalele 3 televiziuni generaliste. Concertul Forza ZU a ocupat locul 4 dintre toate televiziunile din România pe categoriile de vârstă 15-34 ani în Urban şi 18-49 ani, tot în Urban.

Cât despre nişa canalelor de muzică, Forza ZU a dus ZU TV pe primul loc, lider absolut de audiență.

Întregul show, care a început la ora 15:00 pe ZU TV cu un backstage show, şi care s-a terminat la 23:42, a strâns la nivelul targetului Național aproape 1.000.000 de români care au urmărit cel puțin 1 minut cel mai mare concert din România.

Forza ZU s-a văzut şi în online, transmis integral, fără reclame, pe noul site RadioZU.ro şi în platforma AntenaPlay.ro.

Şi aici cifre impresionante: 102.107 clienți unici au accesat RadioZU.ro în ziua de sâmbătă, cu un număr de afişări de 326.037, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator a revenit pe RadioZU.ro, în medie, de cel puțin încă 2 ori.

Este un record absolut, iar transmisia a funcționat impecabil. S-au folosit 7 servere colocate în 4 data centere (5 servere în România, 1 în Frankfurt şi 1 în Washington). Nimic de adăugat aici! :)) #arogantaZU

Toate reacțiile şi ce s-a întâmplat în backstage s-au regăsit imediat pe ZUTV.ro.

Cu o punctualitate de invidiat, ZUTV.ro a publicat aproape în timp real cântările artiştilor, poze din backstage, poze de la sosirile VIP-urilor, iar asta s-a regăsit în cifrele extraordinare, deja devenite celebre.

66.685 de clienți unici au intrat sâmbătă pe ZUTV.ro, iar numărul de afişări oferit de BRAT.ro este de 106.582. Cifre care ar face invidios orice site nişat de muzică.

Paginile de Facebook Radio ZU şi ZU TV au explodat de accesări, like-uri, share-uri şi comentarii.

15.000 de like-uri a primit pe Facebook live-ul Andrei pentru piesa “Jos pălăria pentru femei”.

700 de fani au distribuit live-streamul cu BUG Mafia de la finalul show-ului Forza ZU, de pe pagina de Facebook Radio ZU, iar cel mai comentat post de pe Facebook-ul Radio ZU a fost tot momentul BUG Mafia. Peste 550 de fani au lăudat prezența “titanilor” la cel mai mare concert din România.

Materialul cel mai apreciat de pe pagina de Facebook ZU TV, "Ele sunt cele mai SEXY artiste de la Forza ZU", are un reach de 83.120 persoane, iar LIVE Blogul Forza ZU a primit un număr record de afişări: peste 100.000.

România, Bucureşti, mulțumim pentru cel mai mare concert din România!