Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost în centrul atenției anul acesta cu subiectul nunta. Cei doi au fost nevoiți să își amâne planurile din cauza pandemiei și se pare că de la atâta amânare au ajuns direct la anulare.

Jennifer Lopez a fost invitată recent de către Andy Cohen să ofere un interviu retrospectiv al anului 2020. Cu siguranță, 2020 nu a fost cel mai ofertant an pentru artistă și multe dintre planurile ei au fost date peste cap. JLo și Alex Rodriguez trebuiau să îți oficializeze relația în cadrul unei ceremonii grandioase chiar anul acesta, doar că astrele nu s-a aliniat favorabil pentru ei.

În cadrul interviului, JLo a declarat că atât ea, cât și iubitul ei, Alex au luat în considerare ideea anulării evenimentului cel mare. Cei doi nu par a fi extrem de deranjați de acest lucru, mai ales că asta nu le afectează relația și sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. ”La vârsta noastră, amândoi am mai fost căsătoriți și ne întrebăm: ne mai căsătorim? Nu ne căsătorim? Înseamnă ceva pentru noi?”, a declarat JLo.

Cei doi aveau de gând să își unească destinele în mod oficial pe tărâm european, în Italia.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)