Kourtney Kardashian a fost lovită din plin de săgeata lui Cupidon. Dacă până acum sora lui Kim era cea mai secretoasă din familia Kardashian, acum se pare că fosta parteneră a lui Scott Disick a trecut în extrema cealaltă. 

Kourtney Kardashian a fost lovită din plin de iubire. Milionara obișnuia să își tină departe de ochii curioșilor toate gesturile tandre, dar, între timp, lucrurile s-au mai schimbat. De la începutul anului Kourt are o relație cu Travis Baker și se pare că este mai îndrăgostită ca niciodată. Cei doi petrec mult timp împreună, merg în vacanțe, iar imaginile pe care le postează în social media nu mai lasă loc de interpretări. Mulți dintre apropiații cuplului nu credeau că aceștia vor rezista, mai ales că Scott va fi mereu în preajma lui Kourt datorită copiilor pe care îi au împreună.

#CoupleGoals. Kourtney Kardashian nu se mai ascunde. Vezi în ce ipostaze s-a afișat cu iubitul ei!

Travis și Scott au spulberat orice dubiu atunci când artistul a decis să meargă la un salon de tatuaje pentru a-și scrie permanent numele lui Kourt. Gestul acestuia a cucerit Instagramul, dar se pare că pentru Kourt asta nu a fost de ajuns. Sora lui Kim și-a făcut curaj și a învățat arta tatuajului, iar primul pe care a experimentat a fost chiar iubitul ei. Nebunia lui Kourt i-a lăsat pe toți cu gura căscată, inclusiv pe iubitul ei care acum se poate lăuda cu un desen cu totul și cu totul special.