Știi concursurile acelea fake de pe Facebook, care promit că îți dau cadou telefoane și mașini, în numele vedetelor? Ei bine, escrocii au trecut la nivelul următor și au ajuns să ceară bani sau poze, în numele artiștilor. De multe ori, astfel de postări fake ajung la urechile lor, iar cântăreții își atenționează fanii să nu creadă în astfel de postări care nu vin direct de la ei.

8 momente în care artiștii de la noi i-au pus la punct pe hateri într-un mare fel

Se pare că Delia e preferata escrocilor, care nu știu ce să mai inventeze. De la faptul că au cerut bani în numele ei, pâna la ”anunțul” că sora Deliei ar fi însărcinată. Uite ce alți cântăreți au mai avut de-a face cu astfel de postări false:

Andra a făcut și un filmuleț pe care l-a încărcat pe canalul ei de YouTube, în care le-a explicat fanilor cum stau lucrurile cu aceste concursuri false:

Și nu uita: data viitoare când vezi o astfel de postare, asigură-te că vine din partea artistului. E foarte simplu: majoritatea au acea bifă albastră în dreptul numelui pe Facebook, deci e ușor de verificat dacă e o pagină reală sau un fake. Și dacă trebuie să comentezi cu ”partikip”, mai mult ca sigur concursul e fake.