După ce au avut un an forză, băieții de la Carla's Dreams sunt hotărâți să mențină ştacheta la fel de sus şi în 2017, cu piese noi, un album nou şi concerte de senzație. Inspirația pare să vină pe bandă pentru formația de moldoveni.

Raluka are o sosie celebră în toată lumea. Ce zici, seamănă?

Următorul disc, al patrulea, este aproape gata. Se va numi "Antiexemplu", iar lansarea e anunțată să aibă loc pe 13 mai, într-un mega-show organizat la Arenele Romane, la fix un an după cel mai mare concert al băieților susținut până acum în România.

IMAGINI DE COLECŢIE: Așa arătau artiștii tăi preferați în școala generală

Ca să le facă aşteptarea mai uşoară fanilor, membri trupei Carla's Dreams au postat pe rețelele de socializare coverul noului album şi îi mai țin la curent din când în când cu update-uri.

#Antiexemplu in curand ) v-am cuprins ,)

O fotografie postată de Carla's Dreams (@carlasdreamsofficial) pe

TOP 10 predicții ale anului 2017 despre ce se va întâmpla cu artiștii românii!

Noul album va cuprinde atât piese cunoscute, cât şi piese în premieră. Carla's Dreams va avea la concert şi invitați surpriză, ce vor fi anunțați în perioada următoare. Biletele sunt disponibile deja online, la prețuri cuprinse între 69 şi 179 de lei.

#Antiexemplu 13 mai #CsD #CarlasDreams @globalrecords #WeGlobal

O fotografie postată de Carla's Dreams (@carlasdreamsofficial) pe

Carla's Dreams la Arenele Romane a fost pur şi simplu EPIC. Uite dovada!

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost sold out. Peste 5000 de fani au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferați. Printre invitați s-au numărat Delia, Loredana Groza şi Antonia.