Băieții de la BTS fac ce fac și își doboară propriile recorduri. Cei șapte fantastici din Coreea de Sud au adunat un număr impresionant de vizualizări pentru clipul piesei ”Permission to Dance” în prima săptămână de la lansare. 

BTS demonstrează că are cel mai tare fan base și fiecare piesă pe care o lansează ajunge rapid să seteze câte un record, fie că vorbim despre ascultări pe platformele de streaming, fie de vizualizări pe YouTube. Iar ”Permission to Dance”, a treia piesă a băieților în limba engleză, nu se lasă mai prejos. Este a doua piesă pe care o lansează băieții în 2021 și a reușit să adune, în 10 zile de când a avut premiera pe YouTube, peste 170 de milioane de vizualizări. 

Piesa a fost compusă în colaborare cu Ed Sheeran, iar faptul că este în limba engleză a ajutat-o să ajungă la cât mai mulți dintre fanii băieților de la BTS. În timp ce noua melodie este în Trending, nici hitul lor precedent, ”Butter”, nu se lasă mai prejos. Videoclipul, lansat în luna mai, se laudă cu aproape jumătate de miliard de vizualizări pe YouTube.