Ariana Grande a atras toate privirile la Grammy Awards în rochia creată de designerul Giambattista Valli, dar fanii au observat un detaliu interesant: artista are un nou tatuaj.

Ariana Grande este o mare iubitoare de tatuaje și are deja 49 și pare că nu vrea să se oprească aici. De data aceasta, Ariana a decis să fie mai discretă cu noul tatuaj și să nu îl arate prin postări pe Instagram cum făcea de obicei.

 Artista și-a inaugurat cel mai recent tatuaj pe covorul roșu de la Grammy Awards. Pe brațul stâng, fix unde i se terminau mănușile, Ariana ascundea un tatuaj sub formă de fluture. Încă nu se știe unde și-a făcut tatuajul, dar este clar că a fost accesoriul perfect pentru ținuta de la Grammy.

Toți fanii Arianei Grande știu cât de mult își iubește artista familia și că nu ratează nicio ocazie pentru a le demonstra asta. Ariana a fost prezentă pe covorul roșu de la Grammy Awards alături de mama și de tatăl ei și au reușit să atragă toate privirile.

Ariana s-a afișat alături de tatăl ei după mult timp în care cei doi nu au fost tocmai în cele mai bune relații. Pentru prima dată în ultimii 18 ani, Ariana a făcut pace cu tatăl ei de Thanksgiving. Joane Grande și Edward Butera au crescut-o pe Ariana în Boca Raton, Florida, până la vârsta de 8 ani.