Cu siguranță 2020 este anul Arianei Grande. Artista bifează record după record și, mai nou, poate fi declarat ”regina Instagramului”. Well done, girl!

Ariana Grande a bifat un record wow pe Instagram. Artista a reușit să devină prima femeie care este urmărită pe Instagram de 200 de milioane de persoane. În spatele ei se află Kylie Jenner și Selena Gomez cu 193, respectiv 190 de milioane de urmăritori.

Prima persoană care a felicitat-o pentru această reușită a fost buna ei prietenă, Lady Gaga. Cele două au cântat la VMA 2020 ”Rain on me”, piesă care i-a adus Arianei alte câteva recorduri.

”Felicitări prietenei mele @arianagrande pentru cei 200 de milioane de followers! Ești o regină! Poartă coroana!” a scris Lady Gaga.

Săptămânile trecute, Ariana a mai bifat un record pe Spotify.  Artista a reușit să o depășească pe Rihanna în topul ascultărilor pe Spotify și asta nu e tot. La pachet cu această reușită, Ariana a devenit cea mai ascultată artistă din toate timpurile pe celebra platformă de streaming, având 20.5 miliarde de ascultări.