Nu poți mulțumi pe toată lumea, dar, în același timp, majoritatea decide. Asta s-a întâmplat ți în cazul fanilor Mirei care au fost șocați să îi vadă noul look și, în loc de complimente, aceștia i-au recomandat să revină la vechiul look.

Mira și-a schimbat look-ul și, deși a optat doar pentru două șuvite blonde, se pare că a fost de ajung pentru ca fanii să se activeze și să comenteze apariția artistei. Mira a călcat pragul salonului Beauty District și s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat, dar asta nu i-a prea convins pe fani că a făcut alegerea cea bună în materie de culoare.

Artista s-a inspirat de la starurile din afară, dar rezultatul nu a fost exact cel la care se așteptau urmăritorii. Mira pregătește videoclip nou și a postat pe Instagram un mic filmuleț de pe platourile de filmare, iar comentariile nu au încetat să apară. În timp ce unii îi spuneau că seamănă cu Dua Lipa, cu Dana Paola sau cu Ariana Grande (nimic nou), alții au fost extrem de dezamăgiți de noul look al artistei și nu s-au ferit să arate asta.

”Sorry, but no”, ”Nu, te rog, revino la normal cu părul, zici că ești cheală cu blondul ăla”, ”Mai frumoasă erai înainte”, ”Nu îți stă bine așa” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)