În luna octombrie, Nicki Minaj și sotul ei, Kenneth Petty au devenit oficial părinți. Rapperița a vrut ca nașterea să fie una cât se poate de retrasă de luminile reflectoarelor, la fel cum a ținut și sarcina și chipul bebelușului. Până acum.

Trecerea dintre ani a surprins-o pe Nicki Minaj mai darnică ca niciodată. După ce l-a ținut ascuns de ochii curioșilor mai bine de 2 luni, băiețelul lui Nicki a făcut cunoștiință cu urmăritorii mamei lui celebre. Imaginea a strâns aproximativ 6 milioane de aprecieri și zeci de mii de complimente, printre care și laudele lui Kim Kardashian. Alături de imaginea cu micuțul ei, Nicki a postat și un mesaj emoționant:

”#PapaBear îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă. Vă doresc un an nou fericit și prosper. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături în această călătorie. Înseamnă foarte mult pentru mine. Să devin mamă este de departe cel mai satisfăcător lucru care mi se putea întâmpla.”

Tot pe final de an, Nicki le-a pregătit o surpriză fanilor: cei de la HBO Max au anunțat o serie documentar despre rapperiță. Chiar dacă nu a fost anunțată o dată oficială pentru lansare, momentan se știe faptul că seria va avea șase episoade și că va fi regizată de Michael John Warren.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)