După moartea celebrului DJ Avicii, au apărut noi înregistrări, nedifuzate până acum. Acestea dezvăluie lupta dusă de DJ-ul suedez cu dependența de analgezice, după ce a fost diagnosticat cu pancreatită.

Un celebru post de televiziune a realizat un documentar despre viața lui Avicii. Acesta cuprinde înregistrări nedifuzate până acum şi se numeste Avicii:True stories. Documentarul apare la un an de la moartea DJ-ului.

În înregistrările nedifuzate până acum, Avicii a fost filmat cerând medicilor să fie externat din spital pentru a-şi continua turneul. În ciuda recomandărilor făcute de către medici, Avicii a plecat şi a început din nou să-şi susțină show-urile. În 7 ani, a ținut 813 show-uri, adică echivalentul unui performance la trei zile.

"Aveam dureri atât de mari, dar tot ce mi se dădea erau medicamente şi mi se spunea: te vei simți mai bine. Erau ca heroina, dar nu mă ajutau cu durerea, însă am presupus că doctorii ştiau ce făceau. Luam şi 20 de pastile pe zi, dar ei îmi tot spuneau că nu dau dependență", spunea DJ-ul.