Ana de Armas a semnat prezența la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița are rolul principal în filmul „Blonde” care a avut premiera chiar în cadrul festivalului. La un moment dat, Ana nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în fața mulțimii.

Ana de Armas nu va uita niciodată Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a fost primită cu sute de mii de aplauze, la propriu. Premiera filmului „Blonde”, în care are rolul principal, i-a adus un val de aplauze care a durat 14 minute. Vizibil emoționată, Ana nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Actrița a fost însoțită de Brad Pitt care a vrut să-i arate și el cât de mult o apreciază pentru munca depusă.

Brad Pitt se află pe lista creditelor producătorilor filmului, așa că nu avea cum să lipsească. Actorul a dat autografe și s-a apropiat destul de mult de fani, însă nu a uitat de măsurile de siguranță. Acesta a purtat o mască neagră pe tot parcursul interacțiunii cu fanii.

Ana de Armas a studiat-o pe Marilyn Monroe timp de un an

În filmul „Blonde”, Ana de Armas are rolul principal și a muncit luni la rând pentru a intra în pielea lui Marilyn Monroe. Filmul se bazează pe cartea scrisă de Joyce Carol Oates. „Blonde” își propune să aducă în atenția publicului viața lui Marilyn Monroe. Producția surprinde copilăria ei când era cunoscută ca fiind Norma Jeane, până la ascensiunea profesională.

„Am muncit la acest film câte patru ore pe zi, în fiecare zi, aproape un an. Nu am ratat nici cartea scrisă de Joyce. Am studiat sute de imagini, video, înregistrări, filme. Absolut tot ce am prins. Fiecare scenă este inspirată de o fotografie.

În fiecare zi analizam o poză și ce se întâmplă, mai exact, în ea. Întrebarea eternă era <<Ce simțea Norma Jeane aici?>> Am vrut să spunem povestea ei dintr-o perspectivă umană. Marilyn a fost mereu persoana populară, dar Norma a fost foarte invisibilă”, a declarat Ana de Armas.

Ana de Armas a izbucnit în lacrimi la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a fost însoțită de Brad Pitt
Hepta