Cât timp a trăit, Amy Winehouse nu a avut parte de un turneu în jurul lumii, deşi a fost una din cele mai mari dorinţe ale sale. Chiar dacă englezoaica s-a stins la doar 27 de ani, în 2011, ideea nu a fost abandonată de tatăl ei şi de cei mai bogaţi admiratori ai săi. În aceste condiţii, nu ar trebui să fim foarte surprinşi dacă în viitorul apropiat va fi organizat un turneu mondial în care Amy va cânta sub forma unei holograme.

Ideea nu e deloc nouă şi a fost deja pusă în practică pentru un alt idol care a dispărut dintre noi mai repede decât ar fi trebuit. Rapperul Tupac şi-a făcut “apariţia” sub forma unei holograme în 2012, în concertul lui Jay-Z din timpul Festivalului Coachella.

Vestea că am putea să o revedem pe Amy a fost dată de tabloidul “The Sun”. Englezii scriu că miliardarul de origine cipriotă, Alki David, e gata să susţină ideea avută de tatăl cântăreţei, Mitch Winehouse.

“Planul este ca Amy să susţină în sfârşit un turneu mondial, pentru că nu a reuşit să facă acest lucru atunci cât timp a fost în viaţă”, e informaţia primită de cei de la The Sun şi care pe noi ne face să zâmbim cu gura până la urechi.

Până să ne “reîntâlnim” cu Amy haideţi să vedem unul din cele mai tari apariţiie ale ei.