Ca în fiecare an, Delia se pregăteşte să dea startul primăvarii cu concertele pe care le va susține la Sala Palatului. În premieră, show-ul din acest an "Psihedelia" va avea 3 ediții. 4, 5 şi 6 martie sunt datele pe care trebuie să le reții!

Delia și The Motans au rupt YouTube-ul cu piesa asta. Au reușit o dublă performanță!

AMR 2 zile, iar Delia are deja emoții. Artista promite un show nemaivăzut. Mai întâi şi-a obişnuit publicul cu spectacole tematice, iar Psihedelia urmează aceeaşi rețetă. "Mă bucură foarte mult faptul că am mai adăugat un show în seria Psihedelia. E o întreagă experiență care îți schimbă percepția asupra realității. Nu e nimic înfricoșător, doar un show diferit față de ce am făcut până acum. Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune, și, cel mai important, o producție de calitate la care muncesc cu o echipă imensă de câteva luni bune".

OMG! Delia s-a accidentat. Ratează concertele de la Sala Palatului?

Delia repetă intens în sălile de la Romexpo. Va cânta piesele care au făcut-o cunoscută şi pe cele de pe vremea când cânta în N&D şi promite o mulțime de surprize şi invitați speciali. Mai ai răbdare?

@seen.users

O postare distribuită de Delia (@instadelia) pe

#psihedelia #doare 😅#456martie#salapalatului

O postare distribuită de Delia (@instadelia) pe