Addison Rae este una dintre cele mai de succes tiktokerițe din lume. Atât ea, cât și Charli au descoperit faima în timpul pandemiei, atunci când videoclipurile lor deveneau virale instant.  De aici și până la campanii cu brand-uri mari a mai fost un singur pas.

Addison Rae este foarte conștientă de capitalul imaginii sale. La fel și brand-urile care o contactează pentru diferite reclame. Add este idolul unei generații și nu este de mirare că orice poartă ea devine must have. Cei de la Adidas au decis să îmbine utilul cu plăcutul. Așa a ajuns Rae să fie una dintre imaginile noii campanii.

Pe cât de hot este în costumul de baie, pe atât de critcată este! Addison Rae se pare că nu a fost deloc pe placul celor care au văzut deja imaginile cu ea și cu noile produse semnate Adidas. Costumul de baie din două piese, alb, a stârnit multe controverse. Pe acesta este inscripționat mesajul „Father, son, Holy Spirit”, iar efectul nu a fost cel așteptat. În loc să li se pară amuzant, fanilor li s-a părut mai mult dezgustător.

Addison Rae este doar o victimă colaterală. Starul de pe TikTok a șters imaginea în care era vizibilă doar partea de sus, dar cei de la PageSix au reușit să facă o captură de ecran completă.

Addison Rae, pusă la zid de către fani. Gafa care a costat-o destul de mult pe vedeta de pe TikTok
Insider

Addison Rae, în mijlocul controverselor și în timpul pandemiei

Marele Internet gafe așteaptă, iar Addison Rae a oferit una dintre cele mai neinspirate surse de revoltă, fix în plină pandemie. Addison a ieșit să ia cina într-un celebru restaurant din New York, așa că masca era obligatorie. Yes, we know… sunt o mulțime de măști, care mai de care mai fashion și mai extravagante, dar pe asta chiar nu a prevăzut-o nimeni. În locul celebrei măști de protecție, Addison a optat pentru un scut de mână transparent, crezând că asta este cool. Într-adevăr, accesoriul a atras toate privirile, dar nu în modul pozitiv.

 

@papculture

ADDISON TAKES OVER FALLON! 📸 #AddisonRae #Fallon #TonightShow #Celebrity #Celebs #Paparazzi #Celebstyle #Style #Fashion #NYC

♬ Obsessed – Addison Rae