Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un actor de origine cubaneză. Cei doi au petrecut deja câteva vacanțe la Ibiza vara aceasta și toată lumea s-a prins că formează un cuplu, deși niciunul dintre ei nu a postat fotografii cu celălalt pe Instagram. Recent, artista a recunoscut că iubește și că este fericită, iar cei care o urmăresc pe social media s-au bucurat pentru ea. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra formează un cuplu. Cei doi își comentează reciproc și își dau like la fiecare fotografie pe Instagram, postează story-uri din aceleași locuri când sunt în vacanță, iar urmăritorii lor au pus cap la cap detaliile și s-au prins că este vorba despre o relație intensă. Harlys este cu nouă ani mai mare decât iubita lui și activează tot în domeniul artistic. Mai exact, este actor și a jucat deja în câteva producții spaniole de succes. 

El Profesor a dispărut. Așa arată teaser-ul pentru ultima parte a sezonului cinci din La Casa de Papel

De departe cel mai cunoscut rol al lui este cel de polițist de penitenciar din serialul ”Vis a Vis”, creat de producătorii fenomenului ”La Casa de Papel” și difuzat tot pe Netflix. Harlys a fost coleg de platou chiar cu două dintre actrițele din ”La Casa de Papel”: Najwa Nimri (aka Alicia Sierra) și Alba Flores (aka Nairobi) au jucat rol de deținute în serialul ”Vis a Vis”. Pe scurt, acțiunea din serial se desfășoară într-un penitenciar pentru femei din Spania, unde personajul principal, Macarena Ferreiro, a ajuns din cauză că a fost păcălită de șeful ei să delapideze firma unde lucra. Maca se vede nevoită să învețe să conviețuiască alături de criminale, traficante de droguri, hoațe și alte infractoare periculoase. Serialul are patru sezoane și a fost difuzat între 2015 și 2019.