Untold 2015 a fost festivalul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente din lume. Anul acestea se anunță a fi și mai tare! Organizatorii au mai dezvăluit câteva nume mari confirmate pentru festivalul din vară.

Top 10 melodii românești pe care trebuie să le asculți de Dragobete

După Afrojack, Armin Van Buuren, Hardwell și Tiesto, organizatorii de la Untold au mai scos câțiva ași din mânecă. Faithless, James Arthur, Rudimental, Kwabs, Mazde (cel care a remixat ”Help Me Lose My Mind”, de la Disclosure), Scooter sau Dubfire sunt doar câteva dintre numele care au confirmat prezența până acum la Untold 2016. Pe ei, dar și pe mulți alții îi vei putea vedea la Cluj, între 4 și 7 august. 

9 piese superbe despre care nu știai că sunt compuse de Sia

Untold a fost desemnat cel mai tare festival de muzică electronică din Europa din 2015. Prima ediție a depășit evenimente precum Sziget (Ungaria) sau Tomorrowland (Belgia). Ediția de anul acesta se anunță și ea una epică, iar ZU te trimite acolo. Stai cu ochii pe ZU TV și pe www.zutv.ro și cu urechile pe Radio ZU să afli cum poți să pui mâna pe abonamente! Keep in touch!