Ai auzit-o obsesiv pe TikTok și sigur ai căutat-o și tu cu ajutorul Shazam. Ei bine, dacă ai făcut asta, înseamnă că ai transformat ”Breaking me” de la Topic în cea mai căutată piesă din lume.

DJ-ul și producătorul german Topic a dat lovitura cu super hit-ul “Breaking Me”, alături de A7S. După ce a intrat în topurile din întreaga lume, piesa “Breakig Me” este, în acest moment, cea mai căutată piesă, conform Shazam, din întreaga lume. Cu aproximativ 5.000.000 de Shazamuri, DJ-ul ocupă prima poziție în Global Chart, acesta fiind urmat în clasament de artiști precum The Weeknd sau SAINt JHN.

”Breaking Me” vorbește despre dependența dintr-o relație de cuplu, iar Topic spune că stilul lui muzical este “muzica melancolica de dans”. Artistul și-a inceput cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniunului, ca Avicii sau Swedish House Mafia.

Pe perioada pandemiei, Topic a petrecut mult timp în studio, a compus și a produs piese, așadar în perioada urmatoare ne putem aștepta la un nou hit din partea sa.