Lumea muzicii este din nou în doliu. Solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit la vârsta de 46 de ani. Impresarul artistei a fost cel care a făcut anunțul.

Cântăreața de origine irlandeză a murit "subit", în camera sa de hotel. Se afla la Londra pentru o sesiune de înregistrări. Dolores O'Riordan suferea de mai multe afecțiuni, însă deocamdată nu a fost anunțată cauza exactă a morții.

14 super-staruri care au murit în condiții extrem de dubioase

Agentul ei a confirmat ştirea în cadrul unei comunicat de presă. ″Solista formației irlandeze The Cranberries se afla la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări. Nu sunt disponibile mai multe detalii la acest moment. Membrii familiei sunt devastați de aflarea veştii şi au solicitat să nu fie deranjați în aceste momente dificile’’, a declarat acesta.

The Cranberries au vândut mai mult de 40 de milioane de albume în decursul carierei. Între cele mai populare hituri au fost "Zombie" și "Linger". Trupa s-a destrămat în 2003 şi a revenit 5 ani mai târziu. În 2012, Dolores O'Riordan şi ai săi colegi au concertat în România.