Pe ultima sută de metri din anul 2020, Billie Eilish și Instagramul nu se mai înțeleg la fel de bine. O postare a costat-o pe artistă 100k de urmăritori. Ouch!

Trendul ”O poză cu/ când...” a cuprins-o și pe Billie Eilish. Artista le-a făcut pe plac fanilor și a postat o serie de imagini pe care le-au cerut urmăritorii ei. Se pare că sinceritatea artistei nu a fost pe placul fanilor. La întrebările ”arată-ne wallpaper-ul telefonului tău” și ”cel mai frumos desen făcut de tine”, Billie a arătat două imagine care i-au adus o pierdere de 100k de urmăritori. Norocul ei că i-a recuperat în scurt timp!

Billie Eilish va lansa anul viitor și un documentar, iar pentru asta a primit suma de 25 de milioane de dolari de la Apple TV. Documentarul este aproape gata, iar milioanele de fani abia așteaptă să îl vadă.

Billie a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde i-a informat pe fani că documentarul se numește ”BILLIE EILISH: THE WORLD'S A LITTLE BLURRY” și că va fi disponibil în cinematografe din februarie 2021.

 

 

 

 sursa foto:JustJared