Randi este unul dintre cei mai asumați artiști de la noi, iar atunci când simte nevoia să spună ceva, nu stă prea mult pe gânduri. Zilele trecute, Randi a răspuns afirmativ unei provocări în care sinceritatea este la ea acasă, iar răspunsurile lui au creat valuri în showbiz.

Fanii nu au uitat conflictul pe care Randi l-a avut acum câteva luni cu Antonia. Beef-ul dintre ei ar fi pornit de la faptul că artistul a criticat la un moment dat trapanelele, stilul muzical promovat de Alex Velea, iar la scurt timp s-ar fi afișat într-o poză un un cântăreț de manele. Asta a iritat-o destul de mult pe Antonia care a simțit nevoia să posteze un mesaj pe Instagram în care îi lua apărarea iubitului ei și în care îl trăgea la răspundere pe Randi.

Acum, Randi s-a legat din nou de Antonia, dar nu într-un mod negativ. Artistul a fost invitat la o emisiune unde a trebuit să dea cărțile pe față pentru a nu fi nevoit să mănânce sosuri picante. ”Cu ce femei din showbiz-ul românesc ai vrea să ai o aventură de o noapte dacă ai fi sigur că nu s-ar afla?” a fost întrebarea la care Randi a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și subliniindu-și avantajul major în această situație: nu are soție acasă.

”Pe prima nu pot să o zic că mă bate iar Velea. Antonia, Adelina Pestrițu și Anna Lesko. Mi-o asum și pe Anna. Am gusturi, nu sunt fraier.”, a răspunsul dat de artist.

Înainte de asta, Randi a trebuit să găsească trei defecte pentru Alex Velea. ”A intrat prea devreme în trapanele, impulsiv și poate arogant uneori. Vreau să spun că nu cred 100% în cele spuse.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Randi (@randi.music)