Azi e Ziua Y, mâine e Ziua ZUMA! Pentru ca tu să fii martor la un super show, toată lumea munceşte pe brânci la Romexpo. Se montează scena, se montează luminile, se fac probe de sunet, se fac ultimele retuşuri şi se întinde bine covorul verde pentru că mâine e ZUMA! La ora 20 îi premiem pe cei mai tari artiști români din industria muzicală și hiturile care au făcut senzație în 2013.

Şi pentru că ţinem la voi am spus să nu vă lăsăm să fierbeţi de curiozitate şi să vă arătăm cum se pregăteşte lumea pentru cel mai tare show al începutului de an.

Ei bine, aşa arată covorul verde pe care toată lumea bună va intra mâine seară. Pe aici vor intra artiştii îmbrăcaţi la cât mai multe ace, pe aici vor păşi cântăreţele îmbrăcate în rochii de cinci stele. El e, doamnelor şi domnilor, COVORUL VERDE.

Şi acesta este cubul ZUMA…

Pe lângă oamenii care muncesc din greu pentru ca ZUMA să arate şi să sune spectaculos, i-am găsit şi pe cei fără care acest spectacol ar fi fost imposibil de realizat. Vorbim despre artiştii care mâine seară vor fi pe scenă şi vor cânta pentru voi.

Cuminţi şi fără să supărăm sau să încurcăm pe cineva, ne-am infiltrat printre ei şi i-am rugat frumos să zâmbească pentru voi.

CLICK SĂ AFLI CINE VOR FI CEI CARE VOR OFERI PREMIILE LA ZUMA!

Say “Hello” to Connect-R!

Şi What’s UP e cu noi!

Am dat nas în nas şi cu Călin Goia…

DJ Sava şi Doru Todoruţ, de la Deepcentral au luat o pauză de la repetiţii şi vă transmit numai de bine…

Gata cu distracţia, hai să mai şi muncim puţin.

Totuşi Andreea Bănică ştie că pauzele lungi şi dese sunt cheia marilor succese.

Gata pe azi cu ce se întâmpla la ZUMA. Să dormiţi bine la noapte şi mâine să fiţi fresh pentru cel mai tare show. Dacă nu v-aţi luat bilet, grăbiţi-vă, dacă nu puteţi să ajungeţi la Romexpo, fiţi cu ochii pe ZU TV!

CLICK AICI SĂ VEZI CE SUPER FEATURING-URI VOR FI LA ZUMA!