Iuliana Beregoi și Dorian Popa sunt idolii noii generații. Cei doi se laudă cu milioane de urmăritori pe social media, așa că o colaborare între ei doi a fost de mult timp așteptată de către fani. Dorința multora a devenit realitate, iar piesa ”Timpul le rezolvă pe toate” este deja disponibilă pe toate platformele de streaming.

Luna acesta, Iuliana Beregoi a avut numai surprize pentru fanii ei. Artista a lansat ”Ne iubim”, piesă ce a adunat deja pe Youtube 3 milioane de vizualizări, dar și primul album de anul acesta. Lansarea albumului a fost una specială, mai ales că acesta a venit la pachet cu o boxă portabilă pe care fanii regăsesc piesele noi ale Iulianei. ”Dor de noi” este un album care descrie cel mai bine trăirile artistei căreia îi lipsesc foarte mult concertele și întâlnirile cu fanii.

”Dor de voi " este primul meu album în care am pus toate sentimentele mele, emoțiile și tot dorul de voi care a devenit uriaș în această perioadă. Când o să dați play o să pășiți în sufletul meu și o să simțiți cât de mult vă iubesc. Suntem separați dar totuși împreună.” spunea Iuliana.

Cam așa sună colaborarea cu Dorian Popa!