Cea mai tare colaborare de la începutul primăverii vine de la The Motans și Delia. Artistul de peste Prut și jurata X Factor și-au unit vocile pentru o piesă pentru care vei face o obsesie. ”Weekend” a fost lansată la sfârștitul săptămânii trecute și e, probabil, cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai auzit-o în ultimul timp.

VIDEOCLIP NOU: Prince Royce & Shakira - Deja vu

The Motans a venit din Republica Moldova și a cucerit piața muzicală de la noi cu piese de dragoste profunde. ”Versus” și ”Tu” sunt doar două exemple că Denis, pe numele lui, știe să pună emoție pe muzică.

VIDEOCLIP NOU: Enrique Iglesias - Subeme la radio ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox

Piesa are parte de un videoclip la fel de romantic, semnat de Trandafilm, cu care The Motans a lucrat și la videoclipul de debut, ”Versus”. Vizualul e alb-negru, a fost filmat la mare și e imposibil să nu-ți facă poftă de alergat pe plajă alături de jumătatea ta. ”Eu te iubesc până la cele mai grele păcate, dar tu ai grijă și mă ții să nu le fac vreodată”... Ai auzit ceva mai romantic în ultimul timp?

În mai puțin de 2 zile, de când a fost lansat, clipul a devenit number one în topul videoclipurilor populare și se bucură de aproape un milion de vizualizări pe YouTube.