GEØRGE și Amna și-au unit forțele în cea mai sinceră piesă de la începutul toamnei. Au fost amândoi la poligraf și au demonstrat că nu au mințit atunci când au promis că lansează o piesă împreună.

VIDEOCLIP NOU: Carla's Dreams - Треугольники (Triunghiuri)

”Detector de minciuni” se numește piesa pentru care GEØRGE și Amna au colaborat. Melodia e despre acel moment dintr-o relație, în care nu știi ce să mai crezi. Care e adevărul și care minciuna? "Dacă am putea afla ce e în mintea persoanei iubite, relațiile ar fi mult mai interesante și, zic eu, longevive și pline de iubire. Este greu, după relații eșuate, să fii sincer din prima și să te deschizi complet, pentru că nu știi dacă poți avea încredere în persoana de lângă tine”, a spus GEØRGE.

11 melodii pe care să le asculți când îți vine să plângi

GEØRGE și Amna le caută fiecare în felul lui și au filmat un videoclip beton pentru piesă. În timp ce artistul își strigă iubirea pe malul apei, Amna rătăcește prin pădure în căutarea răspunsurilor care s-o liniștească. Cei doi se află la prima colaborare, dar e chimie pură. Amna a lansat în urmă cu trei luni ”Viața e o aventură”, iar GEØRGE vine după ”Rain in July”. Featuring-ul cu Andreea Bănică i-a adus cinci milioane de vizualizări pe YouTube.

Zi sincer, îți place piesa?