Nadir începe anul 2019 în forță, cu un proiect muzical beton. Artistul este vocea trupei Deepside Deejays. Împreună au lansat "Maya", a doua piesă în această formulă, după ce anul trecut au lansat o melodie în limba franceză, "Tu m'as promis".

Băieții de la Deepside Deejays sunt hotărâți să cucerească piața muzicală, iar "Maya" sună într-un mare fel! Piesa are un sound beton și e perfectă pentru vară, iar vocea lui Nadir nu are cum să te lase indiferent. "Suntem foarte bucurosi sa va prezentam noul nostru videoclip, "MAYA''. Speram sa va placa!!!", au scris cei de la Deepside Deejays pe pagina lor de Facebook.

OMG! Ed Sheeran și-a prevăzut succesul. Uite ce scria pe Twitter în 2011!

Cu un sound fresh și un beat alert, piesa produsă în studiourile Metropolitan Records reda povestea celui care iubește fără a fi iubit. Videoclipul a fost filmat doar la apus, timp de cinci zile, în 5 orașe din țară: "Am lucrat cu placere cu prietenul nostru Dan Petcan si, ca de fiecare data, i-am acceptat „nebunia” de a filma tot videoclipul doar la apus. Asa ca am „vanat’’ efectiv apusul de la Brasov, Bucuresti, Tulcea, Tuzla si golful de yachturi de langa Mangalia. A fost o experienta unica", a declarat Silviu Păduraru.