Cine îți recomandă ție cele mai tari piese? ZU TV, bineînțeles! Am avut dreptate cu ”Shape Of You”, am avut dreptate cu ”Despacito” și lista poate continua. Piesa despre care vorbim astăzi e a doua cea mai căutată pe Shazam în acest moment. Se aude peste tot: la radio, prin mall-uri, la terase și, mai ales în cluburi, pentru că are un sound care nu te lasă să stai pe scaun.

VIDEOCLIP NOU: Irina Rimes - Ce s-a intamplat cu noi?

Sigur ai auzit și tu o bucățică din ea pe undeva și îți va suna cunoscut. Dacă n-ai apucat să afli despre ce melodie era vorba, îți spunem noi: se numește ”Be Mine” și o cântă Ofenbach, un duo francez de muzică electronică. Piesa a fost lansată inițial în 2013, dar nu multă lume a auzit de ea atunci. În 2017, băieții s-au gândit să o ”resusciteze” și au filmat videoclip. Într-o lună, au depășit 10 milioane de vizualizări și au rupt în două radio-urile.

VIDEO: Piesa asta era pe primul loc în topuri acum 10 ani. O mai ştii?

Dorian și Cezar, pe numele lor, sunt prieteni din copilărie și, în urmă cu 10 ani, au început să compună muzică. În 2014 și-au găsit cu adevărat vocația, când s-au îndrăgostit de muzica house.

Apropo, piesa a intrat și în Most Wanted. Dacă îți place și vrei să o aduci mai sus în clasament, o poți vota AICI.