Nicki Minaj e obsedată de corpul ei şi mai exact de… posteriorul ei. Rapperiţa îşi scoate “atuul” în evidenţă ori de câte ori are ocazia şi putem să observăm clar acest lucru în fiecare clip al ei.

În timpul liber situaţia nu stă deloc diferit şi Nicki îşi admiră “podoaba” non-stop, oglinzile fiind prietenele ei preferate. Aşa a inventat Minaj ceea ce americanii numesc #bootyselfie. Nu cred că mai avem nevoie de nicio traducere şi să lăsăm fotografia să vorbească. Nicki cică le-ar fi spus prietenilor că se simte grasă şi că ar vrea să slăbească trei kilograme.

Chiar nu ştim ce să spunem legat de cura de slăbire despre care vorbeşte Nicki, mai ales că fotografia asta i-a adus aproape 300 de mii de like-uri pe Instagram!

Pe lângă #bootyselfie-urile pe care le postează Nicki Minaj, rapperiţa le-a mai făcut un cadou fanilor săi pe Instagram. A lansat o piesă nouă cu Lil Herb care se numeşte “Chi-Raq”. Melodia a ajuns deja pe Youtube, e fierbinte pentru că e nou-nouţă, dar şi datorită versurilor. Play doar dacă aveţi peste 18 ani!